Momenteel hangt mijn kalligrafiewerk te kijk in de bibliotheek van Hilversum. Dus als je in de buurt bent: welkom. De bibliotheek vind je aan de ‘s-Gravelandseweg 55 en is open op maandag t/m vrijdag van 9 tot 20 uur, zaterdag van 11 tot 17 uur en zondag gesloten. De expositie loopt van 30 januari tot 27 maart 2020. (Dat is dus inmiddels al weer lang voorbij. En wat gebeurde? In maart dook corona op en ging de bibliotheek een poos dicht, en toen die weer heel voorzichtig open ging, hingen mijn kalligrafieën er nog, maar niemand kon er dicht bij komen! Ze hebben er gehangen tot eind augustus 2020!)

Het is toch altijd een genoegen als je je werk kunt laten zien aan anderen, en als die anderen daar dan hopelijk ook nog van genieten en verrast door zijn. In de Hilversumse bibliotheek hebben ze zo’n 146.000 boeken, tijdschriften etc.  Stel: een boek telt gemiddeld 200 pagina’s, een pagina 35 regels, een regel 50 letters – dan kom je met een héle natte vinger op zo’n 51.000.000.000 letters!! 51 miljard! Ik voeg er nog een paar letters aan toe met mijn kalligrafieën. Heel andere en mooie letters, hoop ik. Het is altijd leuk als je andere mensen kunt laten zien wat je maakt en als je ze kunt verrassen. Hoop ik.

Geef een reactie